Κόσμος

Μετάλλαξη Όμικρον: Το Ισραήλ απαγορεύει τα ταξίδια στις ΗΠΑ λόγω ανησυχιών

Το Ισραήλ προσέθεσε σήμερα τις ΗΠΑ στον κατάλογό του με τις χώρες στις οποίες απαγορεύει τα ταξίδια, επικαλούμενο τις ανησυχίες που υπάρχουν για την εξάπλωση του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του νέου κορωνοϊού.

Βάσει της εντολής που δόθηκε, η οποία τίθεται σε ισχύ στις 24:00 αύριο, Τρίτη, οι Ισραηλινοί θα χρειάζονται ειδική άδεια για να ταξιδέψουν αεροπορικώς στις ΗΠΑ, οι οποίες προστίθενται σε έναν κατάλογο με περισσότερες από 50 χώρες στις οποίες δεν μπορούν να ταξιδέψουν οι πολίτες του Ισραήλ.

Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα χθες, Κυριακή, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ δήλωσε ότι το Ισραήλ εξασφάλισε χρόνο με τις γρήγορες κινήσεις που έκανε για να περιορίσει τα ταξίδια όταν η Όμικρον εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, αλλά σημείωσε ότι αυτός εξαντλείται τώρα και προέβλεψε έξαρση νοσήσεων εντός λίγων εβδομάδων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock