Κόσμος

Με μάσκες, περιορισμούς και ματαιώσεις εκδηλώσεων θα υποδεχτεί ο πλανήτης το 2022

Στη «σκιά» της μετάλλαξης Όμικρον, η οποία έχει ήδη επικρατήσει ή τείνει να επικρατήσει σε αρκετές χώρες, θα υποδεχθεί ο πλανήτης το 2022. Η πανδημία είναι ακόμα εδώ, και η πιο μεταδοτική αυτή μετάλλαξη, έχει ανατρέψει τους σχεδιασμούς πολλών χωρών για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, έχοντας επαναφέρει εκ νέου αυστηρά περιοριστικά μέτρα, καθώς πλήττονται από ένα νέο σφοδρό κύμα μολύνσεων που ασκεί πιέσεις στα υγειονομικά συστήματα.

Μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, ανάμεσά τους το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ζυρίχη, οι Βρυξέλλες, η Βαρσοβία και η Ρώμη, ακύρωσαν τις παραδοσιακές συναυλίες και τα σόου με τα πυροτεχνήματα που συνήθως προσελκύουν χιλιάδες θεατές στους δρόμους.

Ωστόσο, παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ορισμένες περιοχές θα πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους, όπως το Σίδνεϊ, η πρώτη μεγάλη πόλη που θα υποδεχθεί το 2022, που φιλοξενεί το ετήσιο θέαμα με πυροτεχνήματα πάνω από την Όπερα και το Χάρμπορ Μπριτζ. Πέρυσι, η πολιτεία είχε απαγορεύσει στον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά τα πυροτεχνήματα, όταν τα κρούσματα ήταν μερικές εκατοντάδες συγκριτικά με πάνω από 12.000 νέες μολύνσεις που ανακοινώθηκαν χθες (Πέμπτη).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock