ΕνημέρωσηΟικονομία

Με την υπογραφή της ΑΚΤΩΡ η κατασκευή του πρόσφατα βραβευμένου εμπορικού κέντρου RIVER WEST OPEN

Το RIVER WEST OPEN που πρόσφατα απέσπασε την υψηλότερη διάκριση (βραβείο Gold) στην ενότητα “Commercial Development/Retail New Development”αποτελεί ένα ακόμα κτηριακό έργο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ (μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ). Πρόκειται για ένα καινοτόμο περιβαλλοντικά mall νέας γενιάς, με έντονο οικολογικό χαρακτήρα, που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναψυχής και αγορών για το ευρύτερο κοινό.

Περιλαμβάνει νέα καταστήματα εστίασης, σχεδιασμένα έτσι ώστε να λειτουργούν με φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον μιας και διαθέτουν ηλιακά αίθρια για τη μέγιστη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός ενώ περιβάλλονται από μία όαση πρασίνου και νερού τα οποία και συνδυάζουν/προσφέρουν μία πρωτοπόρα αισθητική για το αστικό περιβάλλον.

Η ΑΚΤΩΡ ανέλαβε το σύνολο των εργασιών του έργου που περιλάμβαναν από εκσκαφές, ειδικές θεμελιώσεις, διαχείριση αρχαιοτήτων που βρέθηκαν εντός οικοπέδου, αρχιτεκτονικά τελειώματα, όλες τις εργασίες ΗΜ καθώς και τις εργασίες του περιβάλλοντος χώρου.

Το έργο περιλαμβάνει ένα αμάλγαμα καινοτόμων στοιχείων τόσο σε επίπεδο κατασκευής όσο και διαμόρφωσης χώρου μεταξύ των οποίων η φύτευση περίπου 2.000 διαφορετικών ειδών φυτών και δένδρων, επενδύσεις όψεων κτιρίων με άκαυστο πανέλλο αλουμινίου συνολική επιφάνειας 9.000 τ.μ. (πρόκειται για το δεύτερο έργο στην Ελλάδα στο οποίο χρησιμοποιείται το υλικό αυτό σε αυτήν την έκταση), γυάλινα στέγαστρα και επενδύσεις συνολικής επιφάνειας περίπου 1.000 τ.μ., διαμόρφωση χώρων με υδάτινα στοιχεία – καταρράκτες καθώς και τη κατασκευή μιας σύγχρονης παιδικής χαράς και πάρκου έκτασης περίπου 2.000 τ.μ.

Στρατηγική προτεραιότητα κατά το σχεδιασμό της κατασκευής του RIVER WEST OPEN ήταν η συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία του επισκέπτη και ο εμπλουτισμός της με περισσότερες επιλογές και δραστηριότητες. Το νέο εμπορικό κέντρο περιλαμβάνει πληθώρα καταστημάτων, εστιατορίων και χώρων αναψυχής, συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ, μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο μέχρι σήμερα. Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, το εμπορικό συγκρότημα RIVER WEST OPEN αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε έναν καινοτόμο προορισμό αγορών και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία, ο οποίος συνδυάζει, με μοναδικό τρόπο, καταστήματα που βρίσκονται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας 62.050 τ.μ., καθώς και εκτεταμένους χώρους πρασίνου, παιχνιδιού και αναψυχής, που στην πλήρη τους ανάπτυξη φτάνουν τα 20 στρέμματα με δωρεάν parking 3.000 θέσεων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock