ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η ολοκληρωμένη λύση που χρειάζεται κάθε επιχείρηση για τη διαχείριση των εγγράφων της

Οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα είναι πολλές, ενώ η πανδημία της COVID-19 προφανώς επιτάχυνε εξελίξεις ιδίως όσον αφορά στα μοντέλα εργασίας των απασχολούμενων σε μία εταιρεία. Η λέξη – κλειδί σε αυτό το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται είναι η «ευελιξία» και οι επιχειρήσεις σπεύδουν να αξιοποιήσουν τις ψηφιακές τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκριθούν στα καινούρια δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλές επιχειρήσεις σε αυτό το νέο μοντέλο λειτουργίας όπου η εξ’ αποστάσεως εργασία αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο, είναι και αυτό της διαχείρισης και της εκτύπωσης εγγράφων. Πρακτικά, οι εταιρίες αναζητούν μία λύση που θα τους επιτρέψει να παρέχουν στους εργαζόμενούς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν από το σπίτι, ως να ήταν στο γραφείο μέσω προηγμένων λύσεων leasing (Printing as a Service), σχεδιασμένων ειδικά για κάθε Οργανισμό. Παράλληλα, όταν αυτοί λειτουργούν εντός γραφείων, υπάρχει η ανάγκη κεντρικής, βελτιστοποιημένης και ασφαλούς διαχείρισης των εκτυπωτικών εργασιών, με μειωμένα κόστη. Η υποστήριξη του cloud αποτελεί, επίσης, μία βασική προϋπόθεση δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις αρχίζουν να στρέφονται προς αυτού του είδους τις υπολογιστικές υποδομές για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του.

Η απάντηση σε αυτή την πρόκληση που υπάρχει είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι υπηρεσίες διαχειριζόμενων εκτυπώσεων (Μanaged Print services –MPS), οι οποίες είναι μεν διαθέσιμες εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά πλέον η σημασία τους έχει ενισχυθεί δεδομένου ότι προσφέρουν αυτό που είναι άκρως απαραίτητο στη σύγχρονη εποχή: μεγάλη ευελιξία.

Ο σημαντικότερος «παίκτης» στο MPS δεν είναι άλλος από την ΗΡ, την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο των εκτυπωτικών λύσεων. Στην Ελλάδα, η ΗΡ έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο και ισχυρό πελατολόγιο όσον αφορά στις υπηρεσίες MPS με κορυφαίο συνεργάτη στον συγκεκριμένο τομέα την Infinitum, μία εταιρεία που έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να υποστηρίξει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών τους για λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Οι υπηρεσίες MPS της HP και του εξειδικευμένου Business Unit της Infinitum, προσφέρουν μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Καταρχάς, πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει όλο το φάσμα που αφορά στην εκτύπωση και στη διαχείριση εγγράφων. Η HP διαθέτει μία μεγάλη γκάμα εκτυπωτικών λύσεων με αποτέλεσμα να καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες που μπορεί να έχει ο κάθε εργαζόμενος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Συγχρόνως, με το λογισμικό που προσφέρει η HP, τα αρμόδια στελέχη μίας επιχείρησης απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία καθώς και πολλές δυνατότητες διαχείρισης εξ αποστάσεως.

Παράλληλα, με τη χρήση Αυθεντικού γραφίτη ΗΡ διασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα στις εκτυπώσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντική μείωση του κόστους. Με τα Αυθεντικά επαγγελματικά δοχεία HP μπορείτε να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς αφού σχεδιάζονται με γνώμονα την ασφάλεια και διαθέτουν τσιπ, υλικολογισμικό και απαραβίαστη συσκευασία.

Επίσης, με τα Αυθεντικά δοχεία γραφίτη δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα του αέρα στο χώρο που εργάζεστε αφού η HP σχεδιάζει και δοκιμάζει οικειοθελώς τα συστήματα εκτύπωσής της προκειμένου να ανταποκρίνονται στις κατευθυντήριες γραμμές εκπομπών του οικολογικού σήματος (IAQ, Blue Angel).

Τέλος, έχουμε όλοι τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, αφού η HP με το πρόγραμμα HP Planet Partners, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακύκλωσης στον κόσμο για αναλώσιμα εκτυπωτών, ανακυκλώνει τα αναλώσιμα ώστε να μετατραπούν σε νέα προϊόντα και να μην καταλήξουν σε ωκεανούς ή χωματερές.

Όπως εξηγούν τα στελέχη της Infinitum, οι λύσεις MPS είναι οι πλέον κατάλληλες για μία σύγχρονη επιχείρηση δεδομένου ότι προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό όσον αφορά στην ποιότητα των εκτυπώσεων και του κόστους που τις συνοδεύει. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις λύσεις MPS, η συνολική μείωση του κόστους αναφορικά με τις εκτυπώσεις μπορεί να φθάσει ακόμη και στο 30%, ενώ παράλληλα μία επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και εφαρμογές όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορία πληροφοριακών υποδομών.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι στις λύσεις MPS χρησιμοποιείται αποκλειστικά Αυθεντικός γραφίτης ΗΡ και γενικότερα Αυθεντικά αναλώσιμα της , η ποιότητα των εκτυπώσεων είναι η καλύτερη δυνατή όπως και η συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι χρήστες. Συν ότι το επίπεδο της ασφάλειας είναι τέτοιο που η προστασία είναι η ίδια οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο εργαζόμενος. Κάτι εξαιρετικά σημαντικό σε μία εποχή όπου το μοντέλο της εργασίας εξ’ αποστάσεως αποτελεί βασικό κομμάτι του σύγχρονου τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Infinitum, HP Amplify Power Services partner.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock