ΕνημέρωσηΠολιτική

Μητσοτάκης από Λαύριο: Να πούμε «όχι» σε νέους διχασμούς

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, και αυτό το οφείλουμε σε εσάς. Αύριο είναι μία γιορτή Δημοκρατίας», ανέφερε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΝΔ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κυβερνώντος κόμματος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου κατά την επίσκεψή του στο Λαύριο, τονίζοντας ότι «ως κυβέρνηση δουλεύουμε νυχθημερόν για να βελτιώνουμε τη ζωή όλων των πολιτών».

«Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, ως κυβέρνηση να δουλεύουμε νυχθημερόν για να βελτιώνουμε τη ζωή όλων των πολιτών. Θα αποκρούσουμε με όλη τη δύναμη των επιχειρημάτων μας το τοξικό κλίμα το οποίο κάποιοι προσπαθούν και σήμερα να διαμορφώσουν, πιστεύοντας ότι η Ελλάδα του 2021 είναι η Ελλάδα του 2011», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock