AUTOMOTO

Ώρα ανανέωσης για το Hyundai Tucson

Η εδώ και λίγο καιρό φημολογούμενη ανανέωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου Hyundai Tucson είναι πλέον γεγονός και η κορεάτικη εταιρεία ήθελε και να φρεσκάρει την εικόνα του και να την προσαρμόσει στα τελευταία δεδομένα της γκάμας της.

Τα οποία προσδιορίζονται τόσο από τα αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα της Ioniq 5 και 6 όσο και από το Kona.

Στο εξωτερικό του Tucson οι αλλαγές δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες και εντοπίζονται κυρίως στη μάσκα και στα χαρακτηριστικά του φώτα που ναι μεν έχουν διατηρήσει την ίδια λογική αλλά έχουν μια ακόμα πιο σύγχρονη εμφάνιση.

Επίσης πλέον οι προστατευτικές ποδιές μπροστά και πίσω ξεχωρίζουν πιο έντονα προκειμένου να τονιστεί, πάντα σύμφωνα με τη Hyundai, το πλάτος του αυτοκινήτου.

Πιο σημαντικές είναι οι διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό, καθώς υπάρχει ένα καινούργιο ταμπλό που παραπέμπει σε αυτά των BEVs της μάρκας. Έτσι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η οθόνης αφής του συστήματος infotainment -και οι δύο με διαγώνιο 12,3 ιντσών- αποτελούν ένα ενιαίο, ελαφρώς καμπύλο οπτικά σύνολο.

Αλλαγές υπάρχουν και στην κεντρική κονσόλα καθώς ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου βρίσκεται πια στην κολώνα του τιμονιού και έχει απελευθερωθεί χώρος για φορητές συσκευές και μικροαντικείμενα.

Άξια λόγου και αναφοράς είναι η επιστροφή των συμβατικών διακοπτών για τη ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού, καθώς κρίθηκαν πιο εύχρηστοι και πρακτικοί.

Σε ότι αφορά τα συστήματα πρόωσης δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με όσα ξέρουμε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock