Τρόπος Ζωής

Σειρά στο Netflix η ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας – Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο τραυματισμός και η νοσοκόμα

Η ζωή του διάσημου τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας γίνεται σειρά στο Netflix. Για πρώτη φορά ο Ισπανός σταρ θα μοιραστεί λεπτομέρειες, τόσο για τη ζωή του, όσο και για την απίστευτη μουσική του καριέρα.

Έχοντας πάρει το πράσινο φως από τον Χούλιο Ιγκλέσιας, το Netflix ετοιμάζει μία νέα σειρά για τη ζωή του διάσημου Ισπανού τραγουδιστή.

Η σειρά η οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα σκαριά, θα αφηγηθεί πώς ο Χούλιο Ιγκλέσιας έγινε ο πρώτος μη Aγγλόφωνος καλλιτέχνης που μπήκε στην αμερικανική και ασιατική αγορά και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της 55χρονης καριέρας του, ο γεννημένος στη Μαδρίτη καλλιτέχνης έχει ερμηνεύσει τραγούδια σε 12 γλώσσες και πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές τα έχουν απολαύσει στις εμφανίσεις του.

«Για πρώτη φορά αποφάσισα να μοιραστώ την αλήθεια της ζωής μου με μια παγκόσμια εταιρεία όπως το Netflix», αποκαλύπτει ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

«Μετά από πολλή σκέψη, μια πολύ συγκινητική επιστολή από την αντιπρόεδρο περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria ήταν αρκετή για να με πείσει ότι το Netflix ήταν η ιδανική εταιρεία για την πραγματοποίηση αυτού του πρότζεκτ», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ιγκλέσιας.

Σύμφωνα με το ισπανόφωνο περιοδικό των σταρ, «Hola», ο διάσημος τραγουδιστής ξεκίνησε ως ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του το 1963 που έβαλε τέλος την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ωστόσο ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, μία κιθάρα που του έδωσε μία νοσοκόμα για να μπορέσει να ανακτήσει την επιδεξιότητα των χεριών του ήταν η αφετηρία για να γίνει ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

To άρθρο Σειρά στο Netflix η ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας – Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο τραυματισμός και η νοσοκόμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock