Κόσμος

La Repubblica για Λάνθιμο: «Η ταινία πλέον μπαίνει στην μάχη για την κατάκτηση Όσκαρ»

H ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφέρεται με άκρως επαινετικό σχόλιο, στην βράβευση της ταινίας Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου με το Χρυσό Λέοντα της Μπιενάλε Βενετίας.

«Το ωραιότατο έργο του Λάνθιμου κέρδισε την διεθνή έκθεση κινηματογράφου της Μπιενάλε. Η ταινία πλέον μπαίνει στην μάχη για την κατάκτηση Όσκαρ…», γράφει η εφημερίδα της Ρώμης, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Παράλληλα, παραθέτει δήλωση του σκηνοθέτη, ο οποίος, παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε ότι «το έργο αυτό παρουσιάζει την ιστορία ενός φανταστικού πλάσματος και δεν θα υπήρχε χωρίς την Έμα Στόουν, η οποία είναι ένα άλλο φανταστικό πλάσμα. Το φιλμ αυτό είναι δικό της, χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε».

Η ηθοποιός δεν ήταν παρούσα στην αποψινή τελετή λήξης της Μπιενάλε Κινηματογράφου, διότι συμμετέχει στην απεργία των Αμερικανών Ηθοποιών και Σεναριογράφων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock