Τρόπος Ζωής

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οικογένεια μου με ντρόπιασε και με πλήγωσε βαθιά

Στις νέες προοπτικές στη ζωή της, αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικογένειά της, αναφέρθηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σε νέα ανάρτησή της στα social media. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την δύναμη της προσευχής και τα όσα την βοήθησαν στην καριέρα της για να προχωρήσει.

«Είχα μια εμπειρία πριν από τρία χρόνια όπου σταμάτησα να πιστεύω στον Θεό», έγραψε -μεταξύ άλλων – η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Από κάθε οπτική γωνία πληγωνόμουν χωρίς λόγο και η οικογένειά μου με πλήγωνε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ και βρισκόμουν σε μία ψεύτικη άρνηση. Ήταν πάρα πολλά για να τα αντιμετωπίσω», σημειώνει.

«Ειλικρινά η οικογένειά μου με ντρόπιασε και με πλήγωσε βαθιά», έγραψε, προσθέτοντας ότι για να βοηθηθεί και να ξεπεράσει τα προβλήματα έπρεπε πρώτα να δει το τι είχε καταφέρει στην καριέρα της και μόνο τότε κατάφερε να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της.

Σε άλλη ανάρτησή της η τραγουδίστρια έγραψε ότι η περσινή χρονιά γι αυτήν ήταν χρονιά ανάπτυξης… «Έχω δρόμο ακόμα!!!», πρόσθεσε.

«Ο στόχος μου φέτος είναι να πιέσω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο και να κάνω πράγματα που με τρομάζουν», συνέχισε. «Είμαστε απλά άνθρωπος και δεν είμαι superwoman, αλλά ξέρω τι με κάνει χαρούμενη και μου φέρνει χαρά και προσπαθώ να διαλογιστώ εκείνα τα μέρη και τις σκέψεις που μου δίνουν τη δυνατότητα να το ζήσω».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οικογένεια μου με ντρόπιασε και με πλήγωσε βαθιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock