Επικαιρότητα

Ξεκινά σήμερα η δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie

Σήμερα – εκτός απροόπτου- αρχίζει η δίκη για το πολύκροτο οικονομικό σκάνδαλο της Folli – Follie οι βασικοί «πρωταγωνιστές» του οποίου φέρεται να ζημίωσαν με πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ ιδιώτες και δημόσιο διασύροντας ταυτόχρονα τη χώρα μας διεθνώς.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, αναμένεται να καθίσουν για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης, η σύζυγός του Καίτη, καθώς και δέκα ακόμη πρόσωπα, στελέχη του ομίλου.

Από τους συνολικά 13 κατηγορουμένους, δύο βρίσκονται προφυλακισμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2020, οπότε και απολογήθηκαν για το βαρύ κατηγορητήριο που επισύρει πολυετείς καθείρξεις στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές. Πρόκειται για τον ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τον γιο του Τζώρτζη. Ωστόσο, αν η εκδίκαση της υπόθεσης δεν ολοκληρωθεί μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο, τότε πατήρ και υιός θα πρέπει να αποφυλακιστούν, καθώς λήγει το 18μηνο, δηλαδή το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock