Τρόπος Ζωής

Άαρον Κάρτερ: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην ζήσω όσο θέλω» δήλωνε το 2017

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην ζήσω όσο θέλω», δήλωνε ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ σε συνέντευξή του το 2017, η οποία είδε ξανά φως της δημοσιότητας λόγω του θανάτου του προχθές Σάββατο (5.11.2022) στο σπίτι του σε ηλικία 34 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Doctors» το 2017, ένας από τους παρουσιαστές ρώτησε τον τραγουδιστή ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος. «Να μην ζήσω όσο θέλω. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου», απάντησε ο Άαρον Κάρτερ, 5 χρόνια πριν τον θάνατό του στη νεότατη ηλικία των 34 ετών.

Στην ίδια εκπομπή, ο Άαρον Κάρτερ είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη». Άλλωστε, η ζωή του ήταν πολυτάραχη, καθώς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τους εθισμούς του ενώ είχε μπει και σε κέντρο αποκατάστασης.

Μιλώντας για τους εθισμούς, σε ένα άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν ανησυχεί για τα ναρκωτικά που κάνει, επειδή η αδερφή του Λέσλι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών.

«Υπάρχει πάντα αυτή η ανησυχία αλλά σκέφτομαι και το γεγονός ότι έπρεπε να φιλήσω την αδερφή μου στο φέρετρο», είπε χαρακτηριστικά τη στιγμή. «Έπρεπε να τη φιλήσω στο μάγουλό της και συνέχισα να τη φιλάω. Αυτό ήταν τρομακτικό», πρόσθεσε ο εκλιπών τραγουδιστής.

«Η οικογένειά μου γνωρίζει ότι έπαιρνα Xanax και άλλα τέτοια. [Αλλά] ξέρω ότι δεν υπάρχει αίσιο τέλος για κανέναν από αυτά τα φάρμακα», είχε πει για τα ναρκωτικά και τους εθισμούς ο Άαρον Κάρτερ.

Ο Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του στην Καλιφόρνια από την οικιακή βοηθό του το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το πρωί. Αφήνει πίσω του την αρραβωνιαστικιά του, Μέλανι, και το 11 μηνών παιδί τους.

Με πληροφορίες από PageSix / Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Άαρον Κάρτερ: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην ζήσω όσο θέλω» δήλωνε το 2017 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock