ΕνημέρωσηΟικονομία

Οικονομία σε καιρό πανδημίας: «Πρωταγωνιστές» κατανάλωση και τουρισμός στην αύξηση του ΑΕΠ

«Κλειδί» για την επόμενη ημέρα της οικονομίας, εκτός των άλλων είναι και η πορεία των εσόδων. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται βελτίωση των εισπράξεων σε επίπεδα υψηλότερα των στόχων που έχουν τεθεί μέσα από το μεσοπρόθεσμο.

Πιθανή διατήρηση της τάσης αυτής στο σύνολο του έτους θα σημάνει καλύτερη δημοσιονομική εικόνα, έτσι ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να διαχειριστεί με τον βέλτιστο τρόπο, πιθανό χώρο που θα δημιουργηθεί, από την υπέρβαση στην μεγέθυνση της οικονομίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τη Δευτέρα το πρωί ανακοινώνονται από το υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία από την εκτέλεση του Προϋπολογισμού στο 10μηνο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αλλά και τα στοιχεία από την πορεία των εσόδων από τον τουρισμού οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι και τον Οκτώβριο τα έσοδα κινήθηκαν σε τουλάχιστον εντός του στόχου αν όχι σε υψηλότερα επίπεδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock