ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου για σχολεία: Με την πρόταση Τσίπρα δεν θα λειτουργούν

Κυβερνητικά βέλη για παλινωδίες και προτάσεις που θα βάλουν λουκέτο στα σχολεία ενεργοποίησε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Ο Γιάννης Οικονόμου αφού υπενθύμισε ότι από την κυβέρνηση έχει τεθεί ως απόλυτη προτεραιότητα η δια ζώσης λειτουργία της εκπαίδευσης, καυτηρίασε τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας, μετά από αλλεπάλληλες παλινωδίες, μόλις σήμερα, στις αρχές Δεκεμβρίου, δέχθηκε ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοικτά. Αλλά ζητά, όταν παρουσιάζεται το πρώτο κρούσμα, τα τμήματα να κλείνουν για 3 μέρες από τις 5 που λειτουργούν!!…Αν ισχύσει αυτό που προτείνει ο κ. Τσίπρας τα σχολεία απλά δεν θα λειτουργούν».

Ο κ.Οικονόμου θέλησε να αποδομήσει και την έτερη πτυχή των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι με τα περί προσλήψεων και μείωσης του αριθμού των μαθητών ανά τάξη χωρίς καμία μελέτη, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει τις αντιπολιτευτικές του κορώνες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα αντιπαρέβαλλε τις προτάσεις Τσίπρα με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, για να θωρακιστεί υγειονομικά η εκπαιδευτική διαδικασία.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock