ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Εντός 10ημέρου τρίτη δόση εμβολίου για όλους – «Παράθυρο» για επιστράτευση γιατρών

Την απόφαση το επόμενο δεκαήμερο να ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού της τρίτης δόσης για όλους, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN.

«Αυτή η φάση της πανδημίας σχετίζεται με την εμβολιαστική κάλυψη. Η προσπάθεια μας να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού βρίσκεται σε εξέλιξη με το πρόγραμμα Ελευθερία και το πρόγραμμα της τρίτης δόσης. Με μηνύματα στα κινητά για την τρίτη δόση, ενδεχομένως με μηνύματα υπενθυμιστικά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, με ενημερωτική καμπάνια, με προγράμματα επισκέψεων σε εκκλησίες και αλλού, με το να έχουμε το εμβόλιο σχεδόν έξω από την πόρτα του καθενός» είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Επεσήμανε επίσης πως το lockdown δεν είναι στο τραπέζι, ενώ η κυβέρνηση δεν σκέφτεται περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους εμβολιασμένους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock