ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Η ΝΔ μεγαλώνει λόγω της απόδοσης των πολιτικών μας

Το «στίγμα» της Νέας Δημοκρατίας, καθώς τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου συμπληρώνει 47 χρόνια ζωής, δίνει με άρθρο του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» υπό τον τίτλο «Μία ευρεία και ζωντανή Νέα Δημοκρατία» ο Γιάννης Οικονόμου παρεμβαίνει εν όψει της συμπλήρωσης αύριο 47 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου του 1974 από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, επισημαίνοντας:

«Σε ένα καταιγιστικά μεταβαλλόμενο κόσμο η στασιμότητα συνιστά αυτοκτονική επιλογή, τόσο για την παράταξη όσο και για την πατρίδα. Διατηρώντας ό,τι αποδίδει, σε αξιακό και πρακτικό επίπεδο, ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις του αύριο. Πράττουμε σήμερα όσα οι καιροί απαιτούν, ώστε να βρεθούμε στην παγκόσμια πρωτοπορία της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και να υπερβούμε ανεπιστρεπτί τις υστερήσεις που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες και την πατρίδα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock