ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Μένουμε ανοικτοί με μέτρα για τους ανεμβολίαστους – Κανείς δεν θέλει να γυρίσει στα SMS

«Μένουμε ανοιχτοί με τη φιλοσοφία των μέτρων που απευθύνονται κυρίως στους ανεμβολίαστους» τόνισε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς για το μερικό lockdown που επιβλήθηκε στη Ολλανδία.

«Η απόφαση και η βούληση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν οριζόντια τοπικά μέτρα που θα αφορούν και εμβολιασμένους» ξεκαθάρισε ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον Σκάι. «Η αγορά, η οικονομία, η παιδεία, θα μείνουν όρθιες, κανείς δεν θέλει να γυρίσει στο καθεστώς των SMS και στην τηλεκπαίδευση» πρόσθεσε.

«Οι ανεμβολίαστοι έχουν υποχρέωση να κάνουν τεστ, ενώ από σήμερα Σάββατο στα σουπερμάρκετ θα ισχύουν οι περιορισμοί που ίσχυαν παλιότερα. Δεν ξανακλείνουμε, εφαρμόζουμε τα υγειονομικά μέτρα. Οι ανεμβολίαστοι, το πιο ασφαλές είναι να σπεύσουν να εμβολιαστούν για να κάνουν γιορτές με τους δικούς τους ανθρώπους για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστεροι» σημείωσε. Για την τρίτη δόση παρατήρησε πως «είναι απαραίτητη όσο ήταν και οι δυο δόσεις (ή η μια της Johnson & Johnson) για να είμαστε οχυρωμένοι».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock