ΕνημέρωσηΠολιτική

Οικονόμου: Με πρόταση της ΝΔ συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή η κοινοβουλευτική μειοψηφία

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή» αναφέρει στην πρώτη του αντίδραση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά τη ψήφιση της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή.

Μετά από μια «εκρηκτική» συνεδρίαση, η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το ενδεχόμενο χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση μέσω δημοσκοπήσεων και κρατικής χρηματοδότησης σε ΜΜΕ. Η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε με 142 θετικές ψήφους σε 299 ψηφίσαντες, ενώ καταψήφισαν και οι 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων» υπογραμμίζει ο κ. Οικονόμου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock