Τρόπος Ζωής

Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις

MET GALA 2021: Η μεγάλη γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, με δεκάδες παρουσίες να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το MET Gala 2021 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα event της χρονιάς. Είναι το γεγονός της χρονιάς, που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία μιας και ένα είναι το σίγουρο:

Οι celebrities θα πατήσουν το κόκκινο χαλί φορώντας τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και υιοθετώντας συγκλονιστικά beauty looks.

Πέρυσι, λόγω της πανδημίας το Met Gala ακυρώθηκε και αυτό σημαίνει πως η χαρά μας φέτος είναι διπλή.

Το φετινό ήταν αφιερωμένο στους Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας αλλά και τα νέα ταλέντα και stars όπως οι Billie Eilish, Rihanna, Jennifer Lopez και Kristen Stewart ήταν εκεί προκειμένου να γράψουν ιστορία.

Δείτε στο tlife.gr τα ωραιότερα beauty looks του Met Gala 2021.

Το Met Gala 2021 επανήλθε με ένα μοναδικό red carpet, όπου εκτός από τις γυναικείες παρουσίες -που βεβαίως έκλεψαν τα βλέμματα- είχαμε και πολλούς άντρες στο κόκκινο χαλί.

Οι περισσότεροι δεν έκανα κάτι πολύ creative, παρόλα αυτά αξίζει να δούμε μερικές από τις πιο στιλάτες ανδρικές παρουσίες της χθεσινής βραδιάς.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι άντρες της φαντασμαγορικής βραδιάς του Met Gala 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock