ΕνημέρωσηΠολιτική

Οι ευχές του Πούτιν στον Μητσοτάκη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ρώσος ηγέτης επεσήμανε ότι «παρά τις δυσκολίες, που συνδέονται με την πανδημία, το τελευταίο διάστημα κατορθώθηκε να γίνουν όχι λίγα για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου.

«Ιδιαίτερη σημασία είχε η επιτυχής εκκίνηση υπό την κοινή με εσάς αιγίδα του Έτους Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας. Είναι συμβολικό ότι πολλές από τις εκδηλώσεις, που έχουν προβλεφθεί στο ευρύτατο πρόγραμμά του, είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικο-απελευθερωτικού αγώνος του ελληνικού λαού, στην επιτυχία του οποίου συνεισέφερε και η Ρωσία», υπογραμμίζεται στο ευχετήριο μήνυμα του Ρώσου Προέδρου.

Ο κ. Πούτιν τόνισε, επίσης, ότι οι πρόσφατες συνομιλίες των δύο ηγετών στο Σότσι «επιβεβαίωσαν τις καλές προοπτικές ανάπτυξης της αμοιβαία επωφελούς ελληνορωσικής συνεργασίας σε ποικίλους τομείς» και εξέφρασε την ελπίδα για τη συνέχιση της κοινής εργασίας προς αυτήν την κατεύθυνση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock