ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι νικητές των Greek Bookmaker Awards 2021

Στα Greek Bookmaker Awards 2021 του Betarades βραβεύτηκαν οι Νόμιμες Online Στοιχηματικές με τις καλύτερες επιδόσεις σε πληθώρα κατηγοριών. Η Stoiximan ήταν αυτή που κέρδισε τον τίτλο της αγαπημένης του κοινού.

Τους τελευταίους 12 μήνες, το Betarades συγκέντρωσε και ανέλυσε πληροφορίες για την απόδοση των μπουκμέικερ στην Ελλάδα για μια ποικιλία κατηγοριών. Σε αυτές κατέληξε μετά από εκτενή έρευνα αγοράς, όπως συνεντεύξεις με παίκτες της βιομηχανίας, για να ξεχωρίσει τις σχετικές παραμέτρους που οι χρήστες στη Ελλάδα αναζητούν όταν αποφασίζουν ποια στοιχηματική να επιλέξουν.

Στα Bookmaker Awards 2021, το Betarades έκανε τα αποκαλυπτήρια των αποτελεσμάτων αυτής της συλλογής πληροφοριών, παρουσιάζοντας τις εταιρείες που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις. Ο στόχος των βραβείων είναι να βοηθήσει τους παίκτες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και να πάρουν τις καλύτερες δυνατές στοιχηματικές αποφάσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock