ΕνημέρωσηΠολιτική

Ομιλία Μητσοτάκη στην εκδήλωση του ΙΟΒΕ «Ελληνική Κοινωνία: Από τη σπορά στην καρποφορία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση του ΙΟΒΕ «Ελληνική Κοινωνία: Από τη σπορά στην καρποφορία», όπου πρόκειται να μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στη συζήτηση με θέμα «Ελληνική Κοινωνία: Από τη σπορά στην καρποφορία», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών στη μνήμη του Επίτιμου Προέδρου του, Θεόδωρου Παπαλεξόπουλου.

Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Νίκος Βέττας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Στάθης Καλύβας και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΙΟΒΕ Ραφαήλ Μωυσής. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Economia, Αντώνης Παπαγιαννίδης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock