ΕνημέρωσηΟικονομία

Ορίστηκε ειδική εντολοδόχος στη Folli Follie – Ξεπεράσθηκε το «εμπόδιο» Κουτσολιούτσου

Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι εξεδόθη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δια της οποίας διορίστηκε ως ειδική εντολοδόχος η Δικηγόρος Αθηνών  Βασιλική Τσιατά.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ειδική εντολοδόχος θα ασκήσει στην Γενική Συνέλευση το δικαίωμα παράστασης και ψήφου αντί μετόχων, οι οποίοι εκπροσωπούν συνολικά 63,67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και δεν συμμετείχαν ή καταψήφισαν την συμφωνία εξυγίανσης στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 22ας Μαρτίου 2021. Δηλαδή, η εντολοδόχος θα ψηφίσει στην Γενική Συνέλευση υποκαθιστώντας την πλευρά Κουτσολιούτσου.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκαλέσει τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με το ακόλουθο θέμα ημερησίας διάταξης: «Έγκριση της από 31.12.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης – Μεταβίβασης Επιχείρησης της εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε κατόπιν των υποδείξεων της υπ’ αριθμ. 186/2021 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, βάσει των άρθρων 99 επ. και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα (Ν. 3588/2007), όπως τροποποιηθείς ίσχυε κατά τον χρόνο υπογραφής της Συμφωνίας Εξυγίανσης, έγκριση των ειδικότερων όρων και συμφωνιών αυτής και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την υπογραφή όλων των συμβάσεων και την διενέργεια όλων εν γένει των πράξεων και ενεργειών σε εκτέλεση της από 31.12.2020 Συμφωνίας Εξυγίανσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε κατόπιν των υποδείξεων της υπ’ αριθμ. 186/2021 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock