Κόσμος

Ουζμπεκιστάν: Nεαρή γυναίκα πέταξε ένα κοριτσάκι μέσα σε κλουβί αρκούδας σε ζωολογικό της Τασκένδης

Μια νεαρή γυναίκα, που είχε επισκεφθεί έναν ζωολογικό κήπο της Τασκένδης, πέταξε ένα κοριτσάκι που κρατούσε μέσα σ’ ένα κλουβί που φιλοξενεί μια καφέ αρκούδα. Το παιδί δεν τραυματίστηκε από το ζώο, αλλά από την πτώση και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του ζωολογικού κήπου της πρωτεύουσας του Ουζμπεκιστάν.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σήμερα το πρωί στις 09:00 ώρα Ελλάδος, όταν μια νεαρή γυναίκα, για άγνωστους λόγους πέταξε ένα κοριτσάκι στο κλουβί της αρκούδας, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι υπάλληλοι του ζωολογικού προσπάθησαν να εμποδίσουν τη νεαρή γυναίκα όταν αντιλήφθηκαν τι πήγαινε να κάνει αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει μέσα στο περίβολο που βρίσκεται το κλουβί της αρκούδας από ύψος 5 μέτρων.

Η καυκάσια καφέ αρκούδα, με το όνομα Ζούζου, φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της νεαρής γυναίκας, όσο εκείνη ήταν ξαπλωμένη στον περίβολο του κλουβιού, όταν πέταξε το μωρό. Στη συνέχεια το ζώο «κατέβηκε αργά στο χαντάκι που υπήρχε, πλησίασε το κοριτσάκι, το μύρισε και απομακρύνθηκε. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι αντέδρασαν άμεσα και άρχισαν στρέφουν την προσοχή της αρκούδας αλλού ώστε να μπει μέσα σ έναν εσωτερικό χώρο, στον οποίο μπήκε αμέσως».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock