ΕνημέρωσηΟικονομία

E-shop of the Year & 17 ακόμα βραβεία για την Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023

Δεκαοκτώ συνολικά βραβεία απέσπασε η Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023, τη μεγάλη γιορτή του ηλεκτρονικού επιχειρείν, για την παρουσία και την εξέλιξη της εταιρείας στην e-καινοτομία. Την απονομή διοργάνωσε για 12η χρονιά η Boussias Communications στις 21 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Πλαίσιο κατέκτησε μια από τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς, το e-shop of the Year για το plaisio.gr, επικυρώνoντας έτσι την ηγετική της θέση στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων και της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η Πλαίσιο συγκέντρωσε επίσης τις υψηλότερες βαθμολογίες σε 15 κατηγορίες, κερδίζοντας 2 Platinum, 7 Gold, 6 Silver και 2 Bronze βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα για την in-house e-commerce ομάδα της. Εξίσου σημαντική είναι και η διάκριση του plaisio.gr ως «Best in Technology», για την υποδειγματική του απόδοση, η οποία αποτελεί επίσης case study για το 2022 από την Google.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock