Τρόπος Ζωής

Ο Έλτον Τζον συλλέγει ακίνητα: Αγοράζει ακόμα ένα σπίτι αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων

Φετίχ του τα σπίτια έχει ο σερ Έλτον Τζον. Ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης βάζει άλλο ένα σπίτι στη συλλογή του αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων.

Ο σερ Έλτον Τζον ζει σε μία όμορφη έπαυλη στους λόφους του Λος Άντζελες με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις και τους γιους τους, Ζάκαρι και Ελάιτζα. Η έπαυλη αποτελεί αναμφίβολα καταφύγιο για να αναρρώσει μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ωστόσο, θέλησε να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του, με δημοσίευμα της ιστοσελίδα «Dirt» να αναφέρει ότι έχει επενδύσει στο διπλανό ακίνητο, που απλώνεται σε μια έκταση 5.343 τετραγωνικών ποδιών. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, πισίνα και πίστα καρτ. Το κόστος για το ζευγάρι ανήλθε στα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Έλτον Τζον: «Είναι θέμα άνεσης»

Η οικογένεια μετακόμισε στο σημερινό τους σπίτι στο Λος Άντζελες το 2012, ξοδεύοντας 7,2 εκατομμύρια δολάρια (5,3 εκατομμύρια λίρες), σύμφωνα με το «Velvet Ropes». Πέρασε εκεί την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Σε συνέντευξή του στην Telegraph, ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για το μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων του: «Είναι θέμα άνεσης. Είναι ωραίο να μένεις στο δικό σου σπίτι και απλά να προσθέτεις».

Τα ακίνητά του σύμφωνα με το «Ηello» βρίσκονται στο Μπέβερλι Χιλς, στην Ατλάντα, στο Λονδίνο και στο Ουίνδσορ καθώς και στη Νίκαια.

Η είδηση της αγοράς του σπιτιού του έρχεται λίγο μετά την αναβολή της περιοδείας του σε Βρετανία και Ευρώπη που ήταν προγραμματισμένη έως το 2023, λόγω ενός τραυματισμού στο ισχίο που δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα των συναυλιών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο Έλτον Τζον συλλέγει ακίνητα: Αγοράζει ακόμα ένα σπίτι αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock