Τρόπος Ζωής

Ο Γρηγόρης Πετράκος «μπολιάζει» όλες τις «ψεκασμένες» θεωρίες σε μια ανάρτηση

Ο Γρηγόρης Πετράκος… ξεπέρασε τον εαυτό του με ακόμη μία παραληρηματική ανάρτηση που αφορούσε… στα πάντα.

Ο γνωστός τραγουδιστής και κυριότερος εκφραστής του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και των αρνητών της πανδημίας, της επιστήμης και της… λογικής, επανέρχεται με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην ανάρτηση αυτή τα βάζει όλα στο «μπλέντερ» της συνωμοσιολογίας. Μιλάει για την «φιλελέφτ κομμουνιστική Αυστραλία» (!), μιλάει για το… e-wallet αφήνοντας υπονοούμενα «φακελώματος» από την κυβέρνηση, μιλάει για την υπερκατανάλωση και τον… καφέ, μιλάει για την «Ιεραρχία της Μαφίας», όλα αυτά «πασπαλισμένα» με μια δυστοπική καταστροφολογία.

Καταλήγει δε, με μια απειλή, λέγοντας: «Οσο υπάκουοι κι αν ήσασταν μέχρι τώρα, αρκεί ένα στραβοπάτημα για να κοπούν τα προνομιάκια σας…».

Και φυσικά το φινάλε αφορά στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο είχε φροντίσει ήδη να αποθεώσει για την στάση που κρατά όσον αφορά στην συμμετοχή του στο Australian Open.

Όλα αυτά βέβαια θα ήταν απλώς κωμικά αν δεν ήταν επικίνδυνα, διότι ο καθένας -βεβαίως- μπορεί να λέει δημοσίως ό, τι θέλει, ωστόσο όταν διακυβεύεται η δημόσια υγεία, καλό θα ήταν όλοι να επιδείκνυαν αυτοσυγκράτηση και να μιλούν μόνο για όσα ξέρουν και για όσα έχουν επιστημονική κατάρτιση.

Δείτε το νέο παραλήρημα που υπογράφει ο Γρηγόρης Πετράκος στο Facebook

To άρθρο Ο Γρηγόρης Πετράκος «μπολιάζει» όλες τις «ψεκασμένες» θεωρίες σε μια ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock