Τρόπος Ζωής

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο: Άντε φύγε από εδώ ανόητη

Δεν κατάφερε να δικαιολογηθεί με επιτυχία ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει πως: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών». Την Παρασκευή προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του λέγοντας πως έκανε «μαύρο χιούμορ», ωστόσο το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Τζούμας, ήταν για μια ακόμη φορά εριστικός και προκλητικός. Αρχικά υπογράμμισε για τη δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να ξεσπά εναντίον της: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

«Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;» ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», ανέφερε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο: Άντε φύγε από εδώ ανόητη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock