Τρόπος Ζωής

Ο Ράιαν Ρέινολντς κάνει διάλειμμα από την υποκριτική – Θέλει χρόνο για την οικογένειά του

Την απόφασή του να απέχει για λίγο καιρό από την υποκριτική ανακοίνωσε ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη ταινία του Apple TV+, «Spirited».

«Απλώς προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο περισσότερο χώρο για την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Μπλέικ Λάιβλι και τις τρεις κόρες μου και χρόνο μαζί τους» είπε ο Ράιαν Ρέινολντς στο The Hollywood Reporter, εξηγώντας τους λόγους για το «διάλειμμά» του και πρόσθεσε «ξέρεις, δεν κερδίζεις πραγματικά αυτόν τον χρόνο πίσω».

Ο ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 16 Οκτωβρίου έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Spirited». Ο ίδιος είπε ακόμη ότι πριν από τρία χρόνια δεν θα έλεγε «ναι» σε μία τόσο απαιτητική ταινία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

«Με το τραγούδι, τον χορό και συμπρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ πολλά όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα» έγραψε και πρόσθεσε πως είναι «ιδανική στιγμή για ένα μικρό διάλειμμα από τις ταινίες. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο της συνεργασίας με αυτήν την προικισμένη ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών».

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει μετοχές στις εταιρείες σε Aviation Gin, Mint Mobile, Maximum Effort Marketing και Wrexham AFC.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ο Ράιαν Ρέινολντς κάνει διάλειμμα από την υποκριτική – Θέλει χρόνο για την οικογένειά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock