Τρόπος Ζωής

Ο Τάσος Ξιαρχό συνάντησε την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της – Η κοινή φωτογραφία

Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή στα social media που δέχθηκε ο Τάσος Ξιαρχό για την προσβλητική ανάρτηση που έκανε και χλεύαζε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, ο γνωστός χορογράφος θέλησε να την συναντήσει για να απολογηθεί. 

Όπως φαίνεται ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, θέλει να κάνει μια νέα αρχή και το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκε με την Μέρι Παπά, την κοπέλα που χλεύασε στα social media για τα παραπάνω κιλά της επειδή φορούσε ένα ριγέ μπλουζάκι. 

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Μέρι Παπά βρέθηκαν στο σπίτι του χορογράφου, συζήτησαν και τα άφησαν όλα πίσω τους. Η κοπέλα δημοσίευσε μάλιστα και μια κοινή φωτογραφία τους στα Instagram Stories, με τον γνωστό χορογράφο να κάνει repost και να γράφει: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό είχε ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα για την απαράδεκτη ανάρτηση του στα social media. Από την πλευρά της, η Μέρι δήλωσε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη: «Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε». 

To άρθρο Ο Τάσος Ξιαρχό συνάντησε την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της – Η κοινή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock