Επικαιρότητα

Ο Τσιόδρας επιστρατεύεται και πάλι: Έρχεται δύσκολος χειμώνας – Τα εμβόλια ασφαλή και αποδοτικά

Τον έμπειρο και καταξιωμένο καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, κινητοποιεί για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα για τον καθολικό εμβολιασμό των πολιτών.

Με τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, έχουμε γλιτώσει 8.400 θανάτους μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2021, ενώ έχουμε αποφύγει 5.560 νοσηλείες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και 5.530 διασωληνώσεις, τόνισε ξεκάθαρα ο καθηγητής, προσθέτοντας, ότι θα συνεχίσουμε την ενίσχυση ενημέρωσης για την εμβολιαστική κάλυψη.

Επίσης, εάν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, είχε εμβολιαστεί το 90% των πολιτών, θα είχαμε 1.200 θανάτους, επεσήμανε με νόημα. Ο καθηγητής επανέλαβε ότι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, είναι ασφαλή και αποδοτικά, και ήδη παγκοσμίως, έχουν χορηγηθεί 6,5 δισ. δόσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock