Τρόπος Ζωής

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον χαμό του Πάνου Νάτση σε τροχαίο.

Η ηθοποιός, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον συνάδελφό της. Οι δυο τους έπαιζαν στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.

“Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω” είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

“Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω”, συνέχισε κλαίγοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ακούστε όσα είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα

To άρθρο Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock