Επικαιρότητα

Πάνω από 3.500 κρούσματα θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ – Το σενάριο με τις «μωβ περιοχές»

Πάνω από 3.500 εκτιμάται ότι θα είναι τα κρούσματα από κορωνοϊό τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του ΕΟΔΥ.

Το εκρηκτικό αυτό νούμερο, φαίνεται ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο, αν και πολλοί επιστήμονες εκτιμούν ότι τελικά δεν έχει τόση σημασία η αύξηση των κρουσμάτων, αλλά πόσα από αυτά, θα χρειαστούν νοσηλεία. Και οι αυξημένες νοσηλείες σημαίνουν μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας και στο ΕΣΥ.

Και να σκεφθεί κανείς, ότι είναι μόλις Οκτώβριος, και πάνω από 60% του γενικού πληθυσμού είναι εμβολιασμένο, όπως ανακοίνωσε χθες ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Επομένως, απαιτείται μεγάλη προσοχή και να εξακολουθήσουμε να τηρούμε όλα τα υγειονομικά μέτρα, σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, διότι ο ιός είναι εδώ και η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ δεν αστειεύεται.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock