Επικαιρότητα

Πέραμα: Υπό εποπτεία του Συνήγορου του Πολίτη η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον νεκρό 18χρονο

Την ενδελεχή διερεύνηση και πλήρη διαλεύκανση της ανθρωποκτονίας του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά, κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, ζητά η οικογένεια του θύματος.

Οι γονείς του 18χρονου, Γιάννης Σαμπάνης και Μαρία Πάσσιου, μαζί με τη σύντροφο και τα παιδιά του Νίκου, προσήλθαν σήμερα στα γραφεία του Συνήγορου του Πολίτη και κατέθεσαν μαζί με τους συνηγόρους τους, Θανάση Καμπαγιάννη και Αλεξάνδρα Καραγιάννη, έγγραφη καταγγελία στον Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας, αναφορικά με την ερευνώμενη ανθρωποκτονία του 18χρονου Νίκου από επτά αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Πέραμα, στις 23 Οκτωβρίου.

Τους συνηγόρους υποδέχτηκαν στα γραφεία της ανεξάρτητης αρχής τόσο ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, όσο και η χειρίστρια της υπόθεσης Βίκυ Βασιλαντωνοπούλου, με την οποία οι δικηγόροι της οικογένειας συνομίλησαν για την υπόθεση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock