ΕνημέρωσηΠολιτική

Πέτρος Κόκκαλης στο CNN Greece: Μεγάλη μάχη πίσω από την «κλειδαρότρυπα» για τον κλιματικό νόμο

Για μια μεγάλη μάχη που διεξάγεται «πίσω από την κλειδαρότρυπα» σε σχέση με το νέο κλιματικό νόμο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και τον οποίο χαρακτηρίζει μητέρα όλων των νόμων κάνει λόγο στο CNN Greece ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην COP26 της Γλασκώβης ως συνεισηγητής του κοινού ψηφίσματος κι εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, σημειώνει πως η ελληνική κυβέρνηση είναι μία από τις κυβερνήσεις που έχουν δει την ευκαιρία και τρέχουν να την αξιοποιήσουν με τους όρους του δικού τους ιδεολογικού παραδείγματος.

Παραδέχεται, πάντως, ότι είναι μία από τις κυβερνήσεις που, έστω με μελανά σημεία, αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες που δίνουν τα ευρωπαϊκά ταμεία για την απορρόφηση κονδυλίων που αποκλείουν κάθε δραστηριότητα η οποία προκαλεί βλάβη στο περιβάλλον και στηρίζουν την πράσινη μετάβαση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock