Τρόπος Ζωής

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου βάζει τέλος στις φήμες για διαζύγιο

Αμετακίνητη στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη παραμένει η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, παρά τις φήμες για διαζύγιο.

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος στην Τρίπολη για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, η Ελπίδα Νίνου παραμένει πιστή στην αθωότητά του.

Μέσω δήλωσης των δικηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου στο Tlife, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη θέλησε να διαψεύσει ότι έχει ζητήσει διαζύγιο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη και μάλιστα προχωρά και τη διαδικασία.

«Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του» αναφέρουν οι δύο δικηγόροι με κοινή τους δήλωση στο TLIFE.

Ο λόγος που η Ελπίδα Νίνου αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση είναι ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εφημερίδα Sprito, το οποίο ανέφερε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου φέρεται, να προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου βάζει τέλος στις φήμες για διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock