ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98: Επιστροφή… καταστροφή μετά από 16 μέρες

Με το… αριστερό μπήκε το 2022 για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» γνώρισαν βαριά ήττα από τη ΤΣΣΚΑ με 98-74 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί πριν από το παιχνίδι έχριζαν τη ρωσική ομάδα το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Πέρα από τα γνωστά, του ανώτερου ποιοτικά ρόστερ και των πολλών επιλογών που είχε ο Δημήτρης Ιτούδης στα χέρια του, ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα που πέρασε ο Παναθηναϊκός με τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα πολλοί και κομβικοί παίκτες να μην έχουν καν προπονηθεί για δέκα τουλάχιστον μέρες. Επίσημο αγώνα είχαν να δώσουν οι πράσινοι εδώ και 16 μέρες, από το ματς κυπέλλου με το Λαύριο, με την ΤΣΣΚΑ να είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό με τα ματς της VTB.

Βάλτε μέσα κάποιες απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και την κάκιστη εικόνα στην άμυνα (κακές επιστροφές στο transition, έλλειψ μαχητικότητας, πολλά ελεύθερα σουτ) και έχετε τους λόγους που η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε στο +27 στο ημίχρονο και τελείωσε το ματς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock