Υγεία & Διατροφή

Παράταση σε συνταγές και παραπεμπτικά εξαιτίας της κακοκαιρίας – Μέχρι πότε θα ισχύουν

Μετά την επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας, προς διευκόλυνση των πολιτών, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε παράταση στην ισχύ συνταγών και παραπεμπτικών που έληγαν αυτές τις μέρες και δεν εκτελέστηκαν. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, όλες οι συνταγές για φάρμακα, καθώς και όλα τα παραπεμπτικά για εξετάσεις, που έληγαν από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως και σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου παρατείνονται έως και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022.

Οι δικαιούχοι που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα δουν ανανεωμένη την ημερομηνία λήξης, ενώ όσοι έχουν χάρτινες συνταγές ή παραπεμπτικά θα εξυπηρετηθούν κανονικά με αυτά, καθώς στο σύστημα θα έχει ανανεωθεί η ημερομηνία τους.

To άρθρο Παράταση σε συνταγές και παραπεμπτικά εξαιτίας της κακοκαιρίας – Μέχρι πότε θα ισχύουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock