ΕνημέρωσηΟικονομία

Παρατείνεται και αλλάζει η επιδότηση παγίων δαπανών

Τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησαν σε τροποποίηση του καθεστώτος για τη στήριξη επιχειρήσεων με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών.

Με την υπό στοιχεία ΓΔΟΥ1078/30.12.2021 (Β΄ 6367) Απόφαση, τροποποιήθηκε η αρχική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την οποία καθορίζεται η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την ενίσχυση, παρατείνοντας την ισχύ του καθεστώτος.

Συγκεκριμένα, τα ποσά ενίσχυσης με τη μορφή πιστωτικού προς τη φορολογική αρχή και τον e-ΕΦΚΑ, που είχαν εκδοθεί στο πλαίσιο της ενίσχυσης με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου 2021, μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν μέχρι την 30ή Ιουνίου 2022, για όσες επιχειρήσεις δεν τα χρησιμοποίησαν στο σύνολό τους, σύμφωνα με τη δήλωση που έχει ήδη υποβληθεί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock