Επικαιρότητα

Πατούλης: Τα προβλήματα στα αντιπλημμυρικά έργα στο Φαληρικό Όρμο θα εκλείψουν σε τρεις μήνες

Για την πορεία του έργου στο Φαληρικό όρμο αλλά και την διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος που προκλήθηκε χθες στην παλιά παραλιακή εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στο σημείο, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το αντιπλημμυρικό έργο στο δυτικό κανάλι (κατασκευάζεται στο πλαίσιο των έργων της Α΄ Φάσης του Φαληρικού Όρμου), παρέλαβε όλα τα όμβρια από την περιοχή του δήμου Μοσχάτου Ταύρου, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο ανατολικό τμήμα του εκτελούμενου έργου και οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο επισημάνθηκε ότι αυτά τα προβλήματα «θα εκλείψουν οριστικά σε περίπου 3 μήνες, με την ολοκλήρωση των έργων της Α΄Φάσης του Φαληρικού Όρμου, στην παραλιακή λεωφόρο. Με το έργο αυτό κατασκευάζονται υπερσύγχρονοι συλλεκτήρες απορροής και αποστραγγιστικό σύστημα, το οποίο θα διασφαλίσει στο ακέραιο την αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών, τις ζωές και τις περιουσίες των περιοίκων, κυρίως στους δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock