Κόσμος

Πεντάγωνο: Αποζημίωση στους συγγενείς αφγανικής οικογένειας που σκοτώθηκε κατά λάθος από drone

Αδιευκρίνιστη οικονομική αποζημίωση στην οικογένεια των 10 αμάχων που σκοτώθηκαν από εσφαλμένη επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους τον Αύγουστο στο Αφγανιστάν, τις τελευταίες ημέρες πριν τα αμερικανικά στρατεύματα αποχωρήσουν από τη χώρα.

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως δεσμεύθηκε να προσφέρει «πληρωμές συλλυπητηρίων» ενώ επίσης θα εργασθεί με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη στήριξη μελών της οικογένειας που ενδιαφέρονται να μετεγκατασταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο υφυπουργός Άμυνας Κόλιν Καλ είχε την Πέμπτη τηλεδιάσκεψη με τον Στίβεν Κουόν, τον ιδρυτή και πρόεδρο της οργάνωσης αρωγής Nutrition & Education International που απασχολούσε τον Ζεμάρι Αχμάντι, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την επίθεση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στις 29 Αυγούστου, δήλωσε αργά χθες, Παρασκευή, το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock