Τρόπος Ζωής

Ήμουν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια άλλα και ερωτιάρα

«Μέσα μου αισθάνομαι άντρας και όχι θηλυκό», λέει η Νικολέττα Καρρά.

Η Νικολέττα Καρρά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με τους άντρες, τον έρωτα, τη ζήλια, αλλά και τον Σάκη Μπουλά.

«Ως παιδί ήμουν ήσυχη και ντροπαλή. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι, ακόμα και τώρα αισθάνομαι άντρας και όχι θηλυκό. Ήμουν πολύ ντροπαλή με τα αγόρια άλλα και ερωτιάρα.

Δεν θυμάμαι ποτέ από το νηπιαγωγείο, να ξαπλώνω και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι στον ύπνο μου. Ο έρωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα.

Προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

Η Νικολέττα Καρρά είπε στη συνέχεια: «Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει με τον σύντροφο μου είναι χωρίς την δική μου έγκριση. Δεν έχω σκεφτεί να ξανά παντρευτώ άλλα μπορεί και να συμβεί.

Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο. Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω».

Για την γνωριμία της με τον Σάκη Μπουλά και τη σειρά «50-50», η Νικολέττα Καρρά είπε πως «είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Σάκη Μπουλά. Ήμουν δίπλα του όταν περνούσε τις τελευταίες δύσκολες στιγμές του.

Η προσωπική μου εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν μία χαρά, ακούγονταν διάφορα άλλα δεν ήξερα τι έχει γίνει. Ακόμα και τώρα με φωνάζουν Μαράκι από την σειρά 50-50».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock