Κόσμος

Ποιοί θα ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ τους ανεμβολίαστους που χάνουν την δουλειά τους;;; Σχέδιο ΣΟΚ από τις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για όλο τον Δυτικό Κόσμο, στον οποίο ανήκει το ελληνικό κράτος!!!

 

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Κάθι Χοχούλ, σε μία απόφαση που ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου για ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο, στον οποία ανήκει και το ελληνικό κράτος,  ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη της Πολιτείας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο COVID θα «αντικατασταθούν», ενδεχομένως (και) με αλλοδαπούς.

«Σε όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ιδίως γιατρούς και νοσηλευτές που είναι εμβολιασμένοι, σας ευχαριστώ. Επειδή τηρείτε τον όρκο σας (σ.σ. Αυτό λέει ο Ιπποκράτης;;;)

Σε όσους δεν το κάνουν, θα τους αντικαταστήσουμε. Έχω ένα σχέδιο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Είμαστε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για να μάθουμε τι μπορεί να γίνει με βίζες για αλλοδαπούς εργαζόμενους, σε περιορισμένη βάση, ώστε να φέρουμε περισσότερους υγειονομικούς εδώ», ανακοίνωσε η κυβερνήτης.

 

Δείτε και εδώ στο 1.37:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock