Επικαιρότητα

Δήμος Αθηναίων: «Μεταμορφώθηκε» το νέο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος

Ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο άθλησης απολαμβάνουν εδώ και μερικές εβδομάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές, μετά την ολική ανάπλαση που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνος ο Δήμος Αθηναίων.  

Το γήπεδο της γειτονιάς των Σεπολίων – ένα γήπεδο 11×11 με επιφάνεια αγωνιστικού χώρου 4.800 τ.μ – απέκτησε μέσω της ανάπλασης, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Τα καθίσματα στις εξέδρες και τους πάγκους των ομάδων αντικαταστάθηκαν, αναβαθμίζοντας τη λειτουργία τους και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προπονούνται και να αγωνίζονται καθημερινά με ασφάλεια.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για εξοικονόμηση ενέργειας τα αποδυτήρια απέκτησαν δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες 300 λίτρων, ενώ στον αγωνιστικό χώρο προστέθηκαν ακόμη πέντε προβολείς τύπου Led, με στόχο την ενίσχυση του φωτισμού και την καλύτερη λειτουργία του γηπέδου κατά της βραδινές ώρες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock