ΕνημέρωσηΠολιτική

Προϋπολογισμός 2022 – Σκανδαλίδης: Είναι άδικος, το ΚΙΝΑΛ θα τον καταψηφίσει

Το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει τον Προϋπολογισμό 2022 ξεκαθάρισε ο γενικός εισηγητής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης. Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό άδικο, αντικοινωνικό, αντιαναπτυξιακό και κυρίως με δυσοίωνες προοπτικές υλοποίησης, παρά τις παροχές της κυβέρνησης, τόνισε.

Αφού ο κ. Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του καταψηφίζει τον φετινό Προϋπολογισμό με εξαίρεση τις αμυντικές δαπάνες, τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με πολιτική πρόσκαιρων παροχών, προσεύχεται να τελειώσει κάποτε η κρίση, αγνοεί συστηματικά την ανάγκη να σχεδιάσει ένα παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που να αντέχει σε νέες κρίσεις, βαφτίζει «μεταρρυθμίσεις» εμβαλωματικές πολιτικές και αρνείται να αντιμετωπίσει από καλύτερη θέση τα προβλήματα που έχει σήμερα η οικονομία.

«Αυτή η έλλειψη πραγματικού οράματος, σχεδιασμού και αναγκαίων πρωτοβουλιών, απεικονίζεται ανάγλυφα στον κρατικό Προϋπολογισμό για το κρίσιμο έτος 2022», είπε ο κ. Σκανδαλίδης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock