ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόταση Βαρουφάκη στον Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

«Αυτός ο Προϋπολογισμός είναι ιδανική ευκαιρία να αναλάβουμε την ευθύνη να καταθέσουμε μομφή σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση. Μομφή για τα Τροικο-Greek Statistics. Μομφή που με πρόθεση άφησαν ανοχύρωτο το ΕΣΥ. Μομφή για τη νέα λιτότητα που φέρνει η ακρίβεια. Μομφή για την νέα έξαρση της Κρίσης Χρέους που είναι προ των πυλών. Μομφή για την παράδοση κομβικών υπουργείων στην Ακροδεξιά. Μομφή για τη σπατάλη μεγάλων ευκαιριών μιας φιλο-λαϊκής πράσινης βιομηχανικής επανάστασης. Μομφή, εν τέλει, για την αισθητική σας», είπε και πρόσθεσε: «Κύριε Τσίπρα, εμείς, το ΜέΡΑ25, δεν έχουμε τον αριθμό των βουλευτών που απαιτούνται για να καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας, πρόταση μομφής στην κυβέρνηση».

Ο κ. Βαρουφάκης με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επικαλείται την επιστήμη όταν τον βολεύει κι όταν αυτό δεν συμβαίνει τη φιμώνει. Παράλληλα, άσκησε δριμύτατη κριτική για τους χειρισμούς στην οικονομία και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο φούντο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock