ΕνημέρωσηΠολιτική

Πρόταση μομφής: Κόντρα Σκουρλέτη – Γεραπετρίτη για τον Μένιο Φουρθιώτη

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός σας κρατάει, σημαίνει ότι έχει και αυτός την πλήρη ευθύνη για τις σχέσεις διαπλοκής, συναλλαγής, που χτίζει η κυβέρνησή σας με τους Φουρθιώτηδες. Λίστα Πέτσα, Φουρθιώτηδες, σχέσεις διαπλοκής, δεν θα σας σώσουν. Δεν πρόκειται να γλιτώσετε από την οργή του κόσμου για όσα έχετε κάνει. Για την πανδημία, για τον χιονιά, για την ανεργία, για τους εργαζόμενους, για την ακρίβεια. Δεν μπορείτε για πολύ ακόμα να επαφίεστε στις δάφνες των στημένων δημοσκοπήσεων», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής και κάλεσε την κυβέρνηση και τον κ. Γεραπετρίτη να παραιτηθούν:

«Εάν θέλετε πραγματικά να αξιολογηθείτε από τον κόσμο, παραιτηθείτε και προκηρύξτε εκλογές. Αυτό σας ζητάμε τρεις μέρες. Εσείς όμως ειδικά θα έπρεπε σήμερα τουλάχιστον, να έχετε την ίδια ευθιξία, ήδη από μόνος σας να έχετε παραιτηθεί. Δυστυχώς είναι μια πολύ μαύρη κηλίδα στη δικιά σας σύντομη πολιτική διαδρομή», σημείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock