Κόσμος

Έξωση σε «πρώην» του Κριστιάνο Ρονάλντο από την οικογένεια του Μπερλουσκόνι

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια του εκλιπόντος έδωσε εντολή έξωσης από τα διαμερίσματα του Καβαλιέρε για μία πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρόκειται για τηνπρώην τηλεοπτική μετεωρολόγος Μανουέλα Φεράρα, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «δημοσιογράφο, μοντέλο και influencer».

Η Φεράρα ήταν μία από τις τουλάχιστον 20 γυναίκες οι οποίες είχαν προσκληθεί στα πάρτι που ο Μπερλουσκόνι επέμενε ότι ήταν απλώς «κομψά δείπνα».

Η όμορφη μετεωρολόγος πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, έλαβε εντολή έξωσης από το διαμέρισμα στην αριστοκρατική συνοικία Μπάντε Νέρε – Πριματίτσιο της πόλης μέχρι το τέλος του έτους, αλλά σε αντίθεση με κάποιες άλλες γυναίκες οι οποίες ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο Bunga Bunga, συμφώνησε να μην κινηθεί νομικά.

Η 39χρονη Μανουέλα και η δίδυμη αδερφή της Μαριάνα, ήταν και οι δύο καλεσμένες στα διαβόητα πλέον πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα οποία διοργάνωνε στο πολυτελές σπίτι του στο Άρκορε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και τα οποία αργότερα οδήγησαν σε ποινική έρευνα.

Τι δήλωσε στην δίκη η Μανουέλα Φεράρα

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης, η Μανουέλα, η οποία εργαζόταν στην τηλεοπτική αυτοκρατορία του Μπερλουσκόνι, είχε δηλώσει στους εισαγγελείς: «Είμαι καλό κορίτσι, αλλά με έχουν περιγράψει ως συνοδό. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό είναι απολύτως παράλογο. Πληρωνόμασταν 2.500 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι το μήνα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες που συμμετείχαν στις βραδιές στο Άρκορε, αλλά δεν ήταν χυδαίες, δεν υπήρχε τίποτα το σκανδαλώδες».

Η 39χρονη Μανουέλα Φεράρα εγκατέλειψε τη δουλειά της ως μετεωρολόγος και ως σήμερα εξακολουθεί να εμφανίζεται συχνά σε τοκ σόου και να είναι μοντέλο για εσώρουχα και ημερολόγια.

Άλλες δύο άλλες γυναίκες η Αλεσάντρα Σορτσινέλι και η Μπάρμπαρα Γκουέρα, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στα διαβόητα πάρτι και στις οποίες έχουν επιδοθεί εντολές έξωσης, αποφάσισαν να τα βάλουν με τους κληρονόμους του Μπερλουσκόνι και απείλησαν με νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Αλεσάντρα Σορτσινέλι ο Μπερλουσκόνι της υποσχέθηκε τρία εκατομμύρια ευρώ για να την αποζημιώσει για την αρνητική δημοσιότητα που υπέστη λόγω των bunga-bunga πάρτι και έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της να προβούν σε νομικές ενέργειες λέγοντας ότι έχει αποδείξεις ότι μπορεί να παραμείνει στο διαμέρισμά της.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock