Υγεία & Διατροφή

ΡΟΥΚΕΤΑ Έλληνα καθηγητή για την Όμικρον και το «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»! Το ΒΙΝΤΕΟ που θα συζητηθεί

Γιατί δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι το τέλος!!! Δεν αποκλείει πόλεμο εργαστηρίων που απελευθερώνουν συνεχώς νέα στελέχη…

Ο Κωνσταντίνος Πουλάς είναι αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα. Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου υπηρετεί περισσότερα από 15 έτη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην παραλλαγή Όμικρον, η οποία, κατά τον ίδιο, είναι ήπιας μορφής: «Δεν έχει διασωληνωθεί κανένας με Όμικρον. Όλοι την περνούν ήπια σπίτι τους. Είναι μεν μεταδοτική, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα παλιά κρυολογήματα».

«Για ποιόν λόγο η Πολιτεία επιμένει στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα οποία δε μπορούν να καταπολεμήσουν αυτό το στέλεχος;;;. Αυτό είναι παραλογισμός», σημείωσε.

Στο τέλος πέταξε «βόμβα» για το τέλος της πανδημίας, ερχόμενος σε συμφωνία με επιστήμονες από το εξωτερικό που καταθέτουν στοιχεία για τα οότι η Όμικρον είναι και αυτή προϊόν εργαστηρίου (λεπτομέρειες και επεξήγηση ΕΔΩ):

«Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν η Όμικρον σημαίνει το τέλος της πανδημίας, γιατί αυτή την στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η εμφάνιση των στελεχών ανά τον κόσμο μάλλον δεν είναι φυσική πορείας, αλλά κατευθυνόμενη. Όπως και το αρχικό αγρίου τύπου στέλεχος κατά 99% κατασκευάστηκε, έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως και οι άλλες παραλλαγές κατασκευάζονται και αφήνονται ελεύθερες. Είμαστε στην μέση μιας παγκόσμιας σύγκρουσης».

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock