Επικαιρότητα

Σαρηγιάννης στο CNN Greece: Κοντά στα 7.000 κρούσματα σήμερα – Στο «κόκκινο» η Δυτική Αττική

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των ειδικών για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας με τον καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη να τονίζει σε δηλώσεις του στο CNN Greece ότι σήμερα αναμένονται περί τα 7.000 νέα κρούσματα. Την ίδια στιγμή τέσσερις περιοχές, η Δυτική Αττική, Ροδόπη, Φθιώτιδα και η Κοζάνη μπαίνουν στο «κόκκινο» εξαιτίας του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου.

«Υπάρχει εκτίμηση πολύ αυξημένα κρούσματα σήμερα – γύρω στις 7.000. Γενικά η πορεία της πανδημίας θα παραμείνει αυξητική και την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο κ. Σαρηγιάννης στο CNN Greece.

Ερωτηθείς πότε αναμένεται επιβράδυνση της πανδημίας, ο καθηγητής Σαρηγιάννης απάντησε ότι «κάτι τέτοιο θα συμβεί από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, ήτοι σε περίπου 10 ημέρες, οπότε θα έχουν λειτουργήσει τα μέτρα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock