Τρόπος Ζωής

Οι αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 15 Οκτωβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2023. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο τον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου κι έτσι να καταφέρεις να απαλλαγείς από πολλά άγχη. Ο Ερμής από τη νέα του θέση, διευκολύνει εργασιακές υποθέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια σου ή να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Η αποκατάσταση της επικοινωνίας σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέους όρους και προτάσεις στα εργασιακά.

Τέλος, η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, φέρνει νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είτε αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, ένα έργο ορόσημο ή μια ρουτίνα. Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σωματικής υγείας, φυσικής κατάστασης, διατροφής ή άσκησης. Ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αν είσαι μόνη, κάνε τις σωστές επιλογές και μην αναλώνεσαι σε αδιέξοδες ή παρελθοντικές καταστάσεις.

Δίδυμοι: Η βδομάδα ξεκινά δυναμικά και σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κρατήσεις στη ζωή σου ότι πραγματικά αξίζει τη γενναιοδωρία σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής διευκολύνει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και διαπραγματεύσεις. Στις αρχές της εβδομάδας, ίσως το κλίμα στα εργασιακά να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα και υπομονή.

Όσο όμως οι μέρες κυλούν το κλίμα αποκαθιστάτε. Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, φέρνει ένα τράνταγμα πάθους για σένα γύρω από το ρομαντισμό, την αληθινή αγάπη, τα χόμπι, τη γονιμότητα ή τη δημιουργικότητα σου. Προσθέστε περισσότερη κοινωνικότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου στη σχέση σας που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, άνοιξε τις πόρτες της καρδιάς σου και προετοίμασε τη για νέες χτυποκάρδια.

Καρκίνος: Η βδομάδα ξεκινά με αρκετή ένταση με ένα σκληρό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα που θα σε φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Φρόντισε να προσθέσεις στην καθημερινότητα σου δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς ψύχραιμα, κυρίως σε εργασιακά θέματα που από αυτά θα εξαρτηθεί και η εξέλιξη της καριέρας σου.

θέματα οικογένεια και σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια με την Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στο ζώδιο του Ζυγού. Μια ανάσα φρέσκου αέρα θα μπορούσε να σε ωθήσει να μετακομίσεις, να ανακαινίσεις ή να διακοσμήσεις ξανά. Η προσοχή σου στρέφεται επίσης σε οικογενειακά θέματα όπου θα χρειαστεί να παρέμβεις ή να βοηθήσεις. Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Λέων: Η βδομάδα αν και ξεκινά λίγο δύσκολα και περίπλοκα, αυξάνει την κοινωνικότητα σου δίνοντας σου την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι λίγο πιο προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου. Η επικοινωνία με συναδέλφους στα εργασιακά βελτιώνεται και η ομαδικότητα αποδίδει καλύτερα.

Μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου χαρίζοντας του φροντίδα και ξεκούραση. Η Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, προκαλεί ένα στροβιλισμό σκέψεων και ιδεών. Τώρα μπορείς να κάνεις το ντεμπούτο σου σε μια σημαντική πρωτοβουλία συγγραφής, ομιλίας ή διαφήμισης ή να κλειδώσεις μια σημαντική προσπάθεια που θα δώσει μακροπρόθεσμα καρπούς. Μια συναισθηματική εσωτερική τρικυμία μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock